Property Description

Luxe gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement aan de Overtoom met balkon aan de achterzijde en woonkamer met open keuken.

Indeling:
Vanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de tweede etage. Deur met toegang tot woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser. De woonkamer heeft grote ramen aan de straatzijde waardoor er veel licht naar binnen valt.
De badkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer, voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel. Separaat toilet met fontein. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning, vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het balkon.

Locatie:
Gelegen in de hippe Helmersbuurt op 100 meter van de ingang van het Vondelpark. Centraal gelegen ten opzichte van de ring-A-10 en het Leidseplein. Op de Overtoom vind je leuke buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen en de Albert Hein. Denk ook aan David Lloyd sportschool of Vondelgym. Loop de andere kant op voor De (Food) Hallen met bioscoop en de Ten Katemarkt. Met de auto rijdt u via het Surinameplein zo de ring A-10 op (S-106). Of de trein naar Schiphol via NS Station Lelylaan op 5 minuten.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+ 1,5.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features
: Semi Furnished
Appliances
Address Map
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1054 LM
Overtoom
542 II
2
E4° 51' 26.3''
N52° 21' 29.7''
Neighborhood
5 Minutes
10 Minutes
10 Minutes
5 Minutes
20 Minutes
3 Minutes

RENTED

Overtoom 542 II 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2 Bedrooms
1 Bathrooms
70 m²
€1.850 Per Month
Basic Details
Property Type : Apartment
Listing Type : For Rent
Price : €1.850 Per Month
Rental price : excluding
Available from : direct
View : Street
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Size : 70 m²
Year Built : 1911
Double glass : Yes
Contact